CANT seminariet – ett långlivat event!

CANT arrangerar ända sedan föreningens bildande 1978 ett årligt seminarium som behandlar aktuella ämnen. Seminariet är kombinerad med en utställning där branschens olika aktörer kan visa upp sina produkter och tjänster. CANT-seminariet är ett väletablerat evenemang för branschens tekniker, leverantörer och åter­försäljare, programbolag, nätoperatörer, satellitoperatörer, nät- och systemtekniker, bred­bandsföretag m.fl. 

Vi arrangerar nu äntligen CANT on Tour igen - 27 september i Stockholm och 29 september i Göteborg. Vi kommer ha samma seminarieprogram för- och eftermiddag och du väljer när du vill vara på plats. 

Tid/plats:
Tisdagen den 27 september – Stockholmsmässan, Lokal21, Mässvägen 1, Älvsjö
Torsdagen den 29 september – Radisson Blu Scandinavia Hotell, Södra Hamngatan 59, Göteborg

På morgonen öppnar registrering och utställning klockan 08.00 och på eftermiddagen klockan 13.00. Om du deltar på förmiddagen avslutas dagen med lunch och om du vill vara med på eftermiddagen startar du med lunch. Vill du vara med under hela dagen och dela upp seminarieprogram och utställning meddelar du det vid anmälan.
 
Utställare:
På plats finns våra utställare för att visa sina hetaste nyheter: Allente, MIC Nordic, Special-Elektronik (endast i Göteborg), Teleste, Teleton, Televes och Triax.
 
Kostnad:
Kostnaden för CANT on Tour är för CANT-auktoriserade 1195 kronor/person och 1495 kronor/person för icke auktoriserade, moms tillkommer.
 
Anmälan:
Anmälan sker till CANT, Kristina Wirbing – cant@cant.se, senast måndagen den 15 augusti. Din anmälan måste innehålla:

  • Vem/vilka som kommer;
  • Företag
  • Till vilken ort;
  • Om du kommer för- eller eftermiddag, samt om du räknar med att vara kvar under hela dagen;
  • Certifieringsnummer;
  • Korrekt fakturaadress. Om vi måste fakturera om på grund av felaktig lämnad fakturaadress lägger vi på 50 kronor på fakturan.

 Observera att anmälan är bindande!
Om du har några frågor kontakta Kristina Wirbing  per mail cant@cant.se

Utbildning för CANT-certifiering

Vi arbetar med att få igång kurser som leder till CANT-certifiering. Om du har arbetat i många år kan du även nå certifiering genom ett prov. 
Kontakta Kristina Wirbing - cant@cant.se om du vill ställa upp dig för intresse för framtida kurs alternativt endast skriva prov.